fredag 8 januari 2010

Kallt och härlgt

Viken vinter vi har fått, härligt vitt ute. Idag var vi ute ca 2 timmar och åkte pulka med klassen. Det var härligt med goa strumpor på fötterna. Mina regnbågsstrumpor är "gör" sköna. Det har stickats många sockor (det är det enda färdiga som rapporteras på bloggen) och detta härliga nystan som jag har köpt på Tummelisa får mig att tänka på våren även när det är -18 ute. Det ska bli ett par glada strumpor till min lilla Skrutt. Egentligen skulle jag montera och blocka min kofta som jag hade som projekt i so you think you kan knit.
Fast jag är inte riktigt nöjd med kanterna så det blir kanske att jag drar upp den och stickar om den? Fast det känns lite tråkigt, så den får nog ligga till sig.

5 kommentarer:

 1. Höll i precis ett sådant nystan hos KarMa idag, tänkte på luktärtor och sommar när jag såg det! Köpte inget, ångrar mig lite nu.... :-)

  SvaraRadera
 2. En glad och inspirerande färg på nystanet, tulpaner och andra vårfärger påminner den verkligen om!

  Hoppas att du reder ut hur du vill ha tröjan, skall bli spännande att se!
  ha en skön helg i kylan!

  SvaraRadera
 3. Åh, vilket fint garn det är! Har också hållt i det och funderat på att köpa det men köpte istället de två andra nya färgerna; svart/tukos och svart/cerice. Sparar mig till våren med det grön/rosa!

  SvaraRadera
 4. jag hoppas ditt paket har kommit fram?

  SvaraRadera
 5. Du har fått en award... =)

  SvaraRadera