lördag 2 januari 2010

Utmaningar

År 2009 har varit ett händelserikt år med många roliga minnen. Året har gått väldigt fort och när jag tittade tillbaka på mina inlägg så har jag hunnit färdigställa massa projekt. Det som har varit den roligaste utmaningen är att lära mig en Broadway musical. Fast det blev inte riktig som jag hade tänkt mig, själva stickningen har nog varit den minsta utmaningen. Det som har varit svårast för mig var att presentera vad jag har gjort på bloggen. Vilket jobb Lisa har lagt ner på denna roliga utmaningen. Tack Lisa!!!

Det har också blivit lite nya Ufo:n i min korg, det får bli utmaningen år 2010 att bli färdig med fler än jag lägger till.

En annan utmaning år 2010 är att minska mitt garnlagret och att sticka upp lite restgarner. Kanske kan det bli några pulsvärmare till vårt hantverkstånd på vårbasaren som årligen hålls runt påsk på skolan. Skall också lära mig alla funktioner och finesser på min nya kamera för att kunna ta bättre bilder på mina färdiga projekt.

I dag har jag läst en massa härliga inlägg och årskröniker på mina favorit bloggar. Vilken kreativitet det finns ute i stugorna i vårt avlånga land.
Det skall bli kul att fortsätta att blogga och läsa andras under hela år 20010.

2 kommentarer:

  1. Tycker du verkar ha bra koll på kameran; härliga bilder i det här inlägget!!
    Själv har jag nollkoll; just nu tom på VAR själva kameran är och när jag har den verkar fokus vandra omkring på egen hand... :-)

    SvaraRadera
  2. Kul att träffa dig och se din fina blogg, tack för att du deltar i min utlottning

    SvaraRadera