onsdag 2 september 2009

Sockblockers

Det har varit lite tyst på bloggen! All tid har gått åt till jobbet eller "skruttans aktiviteter. Uppstarten på terminen med många tidiga morgnar och sena kvällar, har gjort att kraften inte har räckt till att blogga eller att handarbeta.

Nu äntligen har jag kommit mig för att använda dessa fina sockblockers. Har haft dem ett tag, köptes in innan semestern hos Tummelisa. Har aldrig innan blockat mina strumpor. Har sett i andras bloggar att de blir så fina efteråt. Hoppas att dessa blir det också.

Dessa strumpor har legat färdig stickade ett tag, idag äntligen fick jag tummen ur......De är gjorda i Rowan cottonwoll, ett av mitt favorit garn.

Jag har använt ett mönster från Drops hemsida, jag gillar det mönstret med långa skaft och bandhäl, de sitter så bra på foten.


I kväll ska jag krypa upp i fåtöljen och sticka lite, har längtat till en sådan kväll. Jag under tiden fundera på om jag ska gå med i denna utmaning, vilken sorts dansare är jag? Titta in på denna blogg

2 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka till cyberrymden!
  Har idag köpt mig ett par sockblockers likaså, går inte att motstå!
  Hoppas det går bra på jobbet!

  SvaraRadera
 2. Vilka fina sockar! Visst blir man lite matt de här första skolveckorna, det är ju så mycket som ska förberedas så här i början av "karriären". Antar att det blir bättre med åren när man gjort sitt egna lager med uppgifter och små häften.
  /Ha en riktigt skön helg!
  Kram

  SvaraRadera