söndag 2 januari 2011

Nytt år

En nyårspresent till värdinnan på nyårsafton. Stickad i Semilla stickor nr 4mm mönster Rosa red från Ysolda, garnet är förstås inköpt på Tummelisa.

Allt är samma fast mönstret kommer i från Drops höst och vinterkollektionen. Denna fick lilla Skrutt .

Jag ska i år inte köpa så mycket garn, förrådet måste gå ned, garderoben är full, massa UFon och korgen är full. Mitt löfte lyder så här:
Ta dubbelt så mycket från förrådet en du köper!
Helt köpstop kan jag aldrig hålla, så är det bara. Tänk då skulle jag inte kunna gå in i en garnaffär alls, då skulle livet bli för fattigt.

4 kommentarer:

 1. Vilka fina mössor!
  Jag tycker din idé är super, för ett helt år utan att köpa något garn verkar ju trist. Jag tror jag ska försöka med samma sak.
  /Anna

  SvaraRadera
 2. Finafina mössor!
  2010 blev ett år då jag tog det mesta garnet ur mina gömmor. Jag hade tänkt att inte köpa något, men det gick ju inte. Kompleterade ibland, köpte på mässa mm, men inte ett enda på Tradera! Gör om det i år också. Lycka till!
  /God fortsättning!

  SvaraRadera
 3. Det var ett bra löfte! Skulle aldrig heller klara totalt köpstop =) Önskar en god forts på nya året!

  SvaraRadera
 4. Supersnygg mössa!

  Jag har också ett liknande löfte, även om jag lovade det redan i somras. Jag väger allt garn som kommer in och alla projekt som blir klara. Om totalen hamnar på minus, alltså att jag har använt mer än vad jag har köpt så är det okej.
  Just nu ligger jag på drygt 200 gram minus. Det känns faktiskt ganska bra!

  Lycka till med ditt eget löfte!

  SvaraRadera