tisdag 28 juli 2009

Utflykt

I dag har jag varit på Uddevalla museet och tittat på Bohus stickning, det var en liten söt utställning. Vilka underbara tröjor, vilket jobb de lade ner på att skapa mönster och med härliga färger. Kunde inte låt bli att köpa en matrialsats till ett par GRÖNA ÄNGEN muddar. Bild kommer senare på färdiga muddar.

Vi hann också med att åka över det vackra landskapet på Orust till Tjörn för att gå på Akvarellmuseet. Det var många andra som också var sugna på att "kolla in" Elsa Beskow utställningen, så det var svårt med parkering och att se målningarna ordentligt. Det var en fin utställning som gav mig massa idéer till höstens undervisning.

Är inte Kaprifolen vacker så säg? Kunde inte låt bli att fotografera den när vi satt på en stenhäll och njöt av vårt kaffe när jag var på Rörö förra veckan hos en kompis. Vi gick runt ön och det blåste bra när vi kom på västsidan men så vackert (tyvärr inga bra bilder).

Imorgon tar jag och Skruttan bussen till Oslo för lite semester, med både kultur och shopping. Liten tur till Husfliden får det bli. Har packat ner min stora rätstickningssjal med massa maskor. Fick åka och panikköpa garn till den, garnet jag hade köpt räcker inte, tyvärr hade 2knit inte kvar av färgen, så det blev att köpa en annan färg (nu hoppas jag att det blir bra). Fast nu är bussresan räddad.

2 kommentarer:

 1. Så fint linnet blev! Gillar speciellt färgen. Ha en riktigt skön semester i Oslo så att du är utvilad till skolstarten.
  /Kram

  SvaraRadera
 2. Halloj Missen!

  Hittade dig när jag kollade på Tant Koftas blogg och tänkte att finns det fler Missen än du i världen? Och det var ju du!

  Hoppas att du får en härlig Norge resa!
  Många hälsningar
  Kerstin

  SvaraRadera