tisdag 6 januari 2015

Året som har gått!

2014 gjorde jag om mina garderober och upptäckte att jag kommer inte att ha plats för lika mycket garn. Så nu gäller det att inte köpa på sig mer än jag gör av mig och det har jag verkligen lyckats med. I år har min stash minskat med hela 6362 gram. Fast det märks inte, beror nog på att jag har lagt garnet lite mer luftigt. Vad har jag gjort med allt detta garn 4 koftor, 1 tröja, 10 par lovikkavantar, 2 sjalar och lite babykläder. Några par sockor har det också blivit. Lite julklappar i form av grytlappar och mattor mm.

Ganska nöjd med året är jag med att jag har gått på HV och lärt mig massor och börjat på rektorsutbildningen. För att kunna gå vidare till ett annat jobb under året.

Året avslutades med en resa till Madeira ihop med dottern och mina föräldrar. Det har gett mig energi och massa nostalgi trippar. Det var 13 år sedan jag var där senast och mycket hade förändrat sig. 
Ni som följer mig på Instagram har nog sett att jag har snöt in på krubbor, jag har fotat massor av krubbor alla byar har en på torget och i kyrkan. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar