måndag 1 november 2010

Härlig HELG!!!

I helgen var jag på stickevent utanför Varberg ihop med massa trevliga stickersker. Vi åt gott och gav varandra massa nya ideer. Nya bloggvänner fick jag också. Det såldes garn både ifrån Gotlands ullspinneri och Rachels färgade garn (Garnpaletten). Massa olika förvaring sålde Frisky frog allt ifrån små påsar till praktiska vaxdukskassar som är bra när stickningen ska med på pendeln eller spårvagnen. Hon hade också gjor en massa fina markörer som är bra att markera med. Jag köpte inget för jag måste hålla igen, fast man kan ju ångra sig och besälla på nätet.

De var två härliga dagar!
Europabuffen var helt fantastisk!

Tack till Carin och Anna (Risbro gäddorna) som hade ordnat allt. Ser redan framåt till nästa år.

Fin present fick vi också med garn till ett par vantar i ull och bomullsgarn i fina färger som låg i en fin tygpåse. Det var också en peppare och markörer i också.
Tusen Tack
CARIN och ANNA

5 kommentarer:

 1. Visst hade vi en härlig helg!

  SvaraRadera
 2. Tack själv, utan er alla härliga kvinnor hade det aldrig gott! Hoppas att du känner dig lika fulltankad med energi som jag. Ska bara sova ikapp lite sen blir jag som en ny människa.
  /Kram

  SvaraRadera
 3. Oh vad jag blir avis, typiskt att två ting skall krocka och att den andra redan var bokad. Nästa år vill jag så gärna följa med!!!! Det känns att det var en toppen helg av dina ord och fotografier!

  SvaraRadera
 4. Tusen tack själv! Nu gäller det bara att få tiden att räcka till alla idéer som man fick med sig hem. =)
  /Anna

  SvaraRadera
 5. Tack för en trevlig helg!och tack för hjälpen med kräftgången.

  SvaraRadera