söndag 28 juni 2015

Sockor

1 januari skapade jag en hachtagg på instagram, stickasockavarjedag. Det har blivit massa par, som borde redovisas här också. Det kommer efter hand.


fredag 26 juni 2015

Tröst

Dessa två böcker köpte jag som present till mig själv, efter att jobbat min sista dag på Grenkvist. Sticka med dataljer som gör det är en fin uppslagsbok. Ulla Engquist som undervisar på HV- Skolan det är hennes kurs som jag har kvar. Nu är jag övertygad att den ska jag gå. Fast nu till hösten blir det tvåändstickning.

Denna bok hade lite fina mönster, som oftast blev jag lite besviken.

Detta bord har jag tagit hem till mitt kök, lite taggs skall slipas bort så kommer det bli ett fint köksbord. 

Paradisträder ville jag inte skulle hamna i containen, så jag adopterade det. Hoppas att det skall trivas hos mig fast det inte får kaffe, kolsyrat vaten eller energidryck. 

torsdag 25 juni 2015

Sommar stickning

Igår besrämde jag mig att unna mig lite nytt garn, var i stan och slank in på Striikk och köpte detta garn  från färöarna. Lite sticksigt som jag gillar. Det skall bli en Naima son jag hittade via gruppen caramelkal gruppen på facebook. Det är lite kul att kal sticka, gå in på facebook och gå med caramel- kal om du är sugen finns massa olika kal, bara att välja någon som lockar.
Mycket får lukt men det gör inget, känns som det är på riktigt.
Har stickat de förkortadevarven och har använt den germanshort row. Snyggt blir det syns nästan inte alls.
Nu har jag semester och sen vet jag inte vad det blir, ska börja söka jobb på allvar. Lite läskigt men skönt att få börja på något nytt. Jag lever på att det ordnar sig.